Med en 360-graders virtuell rundtur får ditt företag liv och blir mer interaktivt. Den virtuella rundturen visas i Googles sökresultat, Google Maps och Google+ Lokalt samt ger kunderna en bättre känsla för atmosfär och hur det ser ut på ert företag.

Ni bör också bädda in den på ert företags webbplats och i sociala media och på så vis locka ännu fler potentiella kunder.

Som certifierad Googlefotograf sköter jag hela processen. Från att planera och ta bilderna, till publicering. Tillsammans med den interaktiva rundturen publiceras även ett antal stillbilder som presenterar ditt företag och ger värdefull information till kunden.

Gör ditt företag visuellt i Googles söktjänster, där dina potentiella kunder finns.

 
trusted-badge.jpg

En 360 live view gör din webbplats mer levande.

Många kunder/besökare tar första kontakten via nätet.

Google maps är en erkänd och väl använd sökplats

Hur gör man?  Vad ingår?  Finns det något mer?

  • Lokalen fotograferas med kameran på stativ i en 360 graders exponering på ett antal platser. Antalet panoramor avgörs av lokalens storlek. 
  • Dessutom fotograferas 10-15 stillbilder som även dessa publiceras på företagets Google+ Lokalt sida. Dessa bilder tillfaller även företaget för fri användning i övrig marknadsföring.
  • Den fotograferade rundturen kan visas på olika sätt med olika verktyg. Walkinto är ett bra verktyg där man kan få med menyer och direktlänkar.
  • När man ändå är på plats så kanske man kan passa på att ta porträtt på personalen.

Värt att notera för den som undrar. 360 panobilder behöver inte läggas på Google. Det finns andra aktörer som kan husera bilderna och presentera en virtuell tur. Typ WalkInto och GoThru.

Exempel på 360 virtuella turer.